Kategorier

Hytte – update

På op til flere opfordringer kommer her lidt flere billeder fra vores Skogskoja. Siden vi overnattede der første gang, har Søren sat vinduer i og lavet en rigtigt stalddør til huset. Vinduerne ser måske lidt små ud, men der kommer masser af lys ind. Vi har lavet et par trin ud af stammer fra skoven, men det fungerer ikke helt, som vi vil have det, så de bliver nok skiftet ud med en stor flad sten, vi har liggende.IMG_2163 IMG_2164

Vi har givet vinduer og dør samt enderne af åsene træbeskyttelse:IMG_2106

I efterårsferien tog vi endnu en overnatning i hytten, vi vandrede derud fra sommerhuset, hvilket tager godt en time incl. fika.

Møblementet er sparsomt og består indtil nu kun af et bord og to taburetter, som også boede i den gamle hytte. Vi er nu også gået i gang med at bygge bænke og en briks og har måske fundet de helt rigtige brede douglasplanker til bænke og et højere bord

CB_Blogbilleder-9

Vi har installeret lys, i første omgang ikke så raffineret men meget hyggeligt og effektivt med bagpladen, der reflekterer lyset ud i rummet. Vi har et par petroleumslygter, som skal derud senere:IMG_2162

Det er ikke mindre hyggeligt med mørke aftener, omend der var lidt koldt at sove direkte på gulvet og uden et isolerende græstag. Det sidste når vi ikke i år, da vi ikke fik lyren klar i tide til at græsset kunne nå at få fat i år.CB_Blogbilleder-14IMG_2145

Vi glæder os meget til at der om vinteren kan komme isblomster på ruderne, det er nemlig noget så sjældent som enkeltlagsglas, så det regner vi med bliver en attraktion i sig selv.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

IMPORTANT! For at fortsætte, skal du lige løse nedenstående regnestykke (så vi ved at du ikke er en maskine) :-)

What is 2 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.