Kategorier

Engle eller møgunger?

Mens Christian startede på at spille Mikado med Erik og Knud Erik i skoven, var  Tobias, Johanne og jeg hos Elin for at bage småkager, intet mindre en tre forskellige slags, heriblandt oldemors sukkerkringler, som er en udstukket ring af en slags gærdej, som drysses med perlesukker. Vi havde medbragt endnu to udstikkere, en kringle og en lille engel, så fint det kunne blive. Men i et ubevogtet øjeblik tog pokker ved Johanne og Tobias som lynhurtigt huggede hovederne af en hel flok engle, som var klar til at komme i ovnen:engel

Det er vanskeligt at opretholde bare en smule damebladsjul under de arbejdsbetingelser, og eftersom jeg kun havde sovet få timer efter en julefrokost dagen før, var jeg ikke sent til at kommentere udåden med et sprogbrug, som heller ikke var en engel værdig.

Så kom bare forbi til kaffe og decapiterede engle……

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

IMPORTANT! For at fortsætte, skal du lige løse nedenstående regnestykke (så vi ved at du ikke er en maskine) :-)

What is 5 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.