Kategorier

Sensommer update

Efter “vinterferien” i Sverige, kom sommeren endeligt og vi havde endnu en uge herhjemme med besøg af Stubbe Hørlyck’ erne. De er jo både kreative og legoeksperter, så hurtigt så stuen sådan ud:IMG_3805

Vi nåede også at vise dem hytten, og fik genoplivet en række gamle og nye bålretter, her hyldeblomtkager:IMG_3807Vi sendte Johanne på vandretur i Jotunheimen med FDF, og hvis hun ikke allerede havde frosset i Sverige, så bød Norges fjelde på masser af sne (dels det der ikke var smeltet, og dels ny sne fra oven her på Glittertind) Foto: Henrik Jakobsen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi voksne startede på arbejde, og Tobias tog ud til Elin og Knud Erik og blev forkælet.  Da Johanne kom hjem igen, tog begge børn på sommerlejr på Møgelø, og efterlod to meget misundelige voksne på bredden. Heldigvis havde vi fået lov til at levere en hike til de ældste børn midt på ugen, denne gang var det en kanohike med poster langs sydsiden af Julsø:IMG_3856

Der bygges med rafter med bind for øjnene(Johanne i midten)IMG_3886

Dagen sluttede med  synkronkanonummer, bålshawarma og overnatning på Lilleø, vi tog dog kajakken hjem for at være klar til arbejdet næste dag.

Imens Johanne og Nicoline var på hike, sov Tobias og Jakob i deres hængekøjer:IMG_3909

Her efter sommerferien er Karin startet op som pilteleder igen, og kommer nogenlunde ligeså høj og fjollet hjem om torsdagen, som Tobias og Johanne.

Orienteringsløbssæsonen er også i fuld gang igen, og Tobias vandt guld i det Jysk/Fynske mesterskab i stafet, sammen med Andreas og Elias.

IMG_1223

Johanne har desværre overbelastet sine knæ i Norge, og har fået ufrivillig løbepause, hvilket passer hende temmeligt dårligt, så vi håber det snart bliver bedre. Hun har så tilgengæld udnyttet de sidste ledige timer af en meget travl sommerferie med at plukke blåbær for Myre-Thomas og tjene lidt lommepenge.IMG_3930Og sådan kan feriestemningen trækkes lidt i langdrag…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

IMPORTANT! For at fortsætte, skal du lige løse nedenstående regnestykke (så vi ved at du ikke er en maskine) :-)

What is 12 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.