Kategorier

God start på vinterferien

Så ramte vi vinterferien. I hvertfald for ungerne, da både Karin og Christian skal arbejde i uge 7. Men starten af vinterferien var god – også selvom det ikke helt var ferie.

Lørdag stod den på opstilling og afprøvning af farmors nye elklaver, som Christian og Tobias klarede. Herefter tog vi alle sammen i klubhuset for at deltage i lørdagstræningen. Denne gang var den udvidet med nogle ekstra baner, såkaldte “momentbaner”. Det var kort uden alt det sorte på, såkaldte “kurvekort”. D.v.s. ingen stier at orientere sig efter, kun kompas, kurver og skovtætheder.

Kruvekort mog almindeligt - med og uden stier.

Kruvekort mog almindeligt – med og uden stier.

Karin og Johanne tog en tur med kurvekort, imens Tobias løb noget af en mellemsvær bane og Christian gik en kort svær bane. Han havde desværre lavet et dårligt elklaverløft og kunne ikke løbe. Men alle fik en dejlig tur i den smukke skov – nogle længere end andre (Johanne og Karin fik  alt ca. 11 km løbetur ud af det hver og var en anelse brugte lørdag aften).

Smuk skov med gode postplaceringer

Smuk skov med gode postplaceringer

...og nisseskæg

…og nisseskæg

Søndag skulle vi i skoven igen, men denne gang i vores egen skov og kun Christian og Karin. Projektet søndag var at få skåret noget af alt det birkebrænde som vi har fået, så det er klar til at blive kløvet. Men da Christians ryg stadig drillede, var det Karins tur til at styre motorsaven – for første gang.

Selvom Karin hurtigt fik et godt tag på det og hurtigt fik skåret en del op i mindre stykker, fik hun dog ikke lov til at overtage Christians “motorsavsdomæne” helt. Hun kunne ikke starte saven, uanset hvor meget hun hev og sled i snoren, så der er stadig lidt mere rawfitness med kettlebells, inden hun er helt klar til motorsaven. Men det gik ellers så godt at hun også lige skulle prøve med et lille træ, hvilket gik… ok. Ned kom det i hvert fald.

Skovkonen - the stihl woman - styrer motorsaven

Skovkonen – the stihl woman – styrer motorsaven

Skogskojan havde endnu engang haft en ubuden gæst. Denne gang kunne vi godt have brugt den forrige gæst, da vi fandt en død mus lige indenfor døren. Den må være løbet ind, da imens døren har været åben, da vi ikke lige kan se hvor den ellers vil kunne komme ind.

En stakkels lille fyr

En stakkels lille fyr

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

IMPORTANT! For at fortsætte, skal du lige løse nedenstående regnestykke (så vi ved at du ikke er en maskine) :-)

What is 5 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.